Onze garanties – keurmerken

KOMO

logo komoBeti Timmerfabriek BV produceert bijna al haar producten onder KOMO. KOMO is een al meer dan vijftig jaar bestaand keurmerk dat wordt beheerd door Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Een KOMO-gecertificeerd product of proces geeft direct de zekerheid dat een product of dienst voldoet aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen. Het KOMO keurmerk wordt gecontroleerd door geselecteerde certificatie-instituten die geaccrediteerd zijn door de Raad van Accreditatie (RvA) en een licentieovereenkomst hebben afgesloten met de Stichting bouwkwaliteit. In ons geval is dit Stichting Keuringsbureau Hout (SKH).

Hout100%

logo hout100pctBETI Timmerfabriek BV levert houten kozijnen, ramen en buitendeuren onder de zekerheid labels van HOUT100%. Hout100% biedt zekerheid labels met product zekerheid, prestatie zekerheid of exploitatiezekerheid tot wel 15 jaar. Bij deze 3 zekerheidspakketten horen strenge kwaliteitsnormen en kwaliteitschecks. Je wilt perfecte houten kozijnen, ramen en buitendeuren qua maatvoering, afwerking en oplevering. En grip op de kosten. Zekerheid, transparantie en betrouwbaarheid zijn voor jou belangrijk. HOUT100% biedt je continu controle, dus zekerheid. Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

FSC® en PEFC gecertificeerd

logo fsc-pefcDuurzaam bosbeheer is van nu en de toekomst. Daar is iedereen het over eens. Niet voor niets worden de bossen de longen van de aarde genoemd. Door te kiezen voor duurzaam bosbeheer, wordt grootschalige vernietiging van bossen een halt toegeroepen. Door certificering kan de herkomst van hout en houtproducten uit duurzaam beheerd bos worden aangetoond. Wereldwijd bestaan er veel systemen voor certificering. Van al die systemen zijn de twee bekendste: PEFC en FSC®. PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification en FSC is de afkorting voor Forest Stewardship Council®. Overeenkomst van beide systemen is dat zij voor duurzaam bosbeheer zijn en dat zowel de Europese Unie als de Nederlandse overheid alle twee de keurmerken accepteren als bewijs voor duurzaam bosbeheer.

Vraag naar onze gecertificeerde producten.

Door producten van dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

NBvT-lid

logo nbvtBeti Timmerfabriek BV is lid van de NBvT. De Nederlandse Branchevereniging van Timmerfabrikanten (NBvT) behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 250 timmerfabrikanten. de NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.

Scroll naar boven